SponzoriSponzori

pitaš se kako da nam pomogneš?

Podrži 6. Smotru SICG

Poštovani prijatelji,

Vaše sponzorstvo od velikog je značaja i učiniće da 6. Smotra Saveza izviđača Crne Gore bude bogatija za upravo vaš proizvod, podršku ili pomoć!

U čemu se ogleda vaša pomoć?

Smotru možete podržati finansijski, ukoliko je to vaš vid podrške. Ali, važno je znati da to nije jedini način na koji možete doprinijeti najvećem događaju u zemlji. Tehnički i ljudski resursi, od velike su važnosti, a u obzir dolazi sve što mislite da kao pojedinac ili organizacija možete pružiti u pripremama ili tokom događaja koji će se desiti u periodu između 28. jula i 5. avgusta.

Zašto pomažete?

Izviđači su najveći omladinski pokret na svijetu i u isto vrijeme najstariji, sa tradicijom koja živi punim plućima već 165 godina! Kroz naše aktivnosti i rad promovišemo neformalno obrazovanje tokom kojeg djeca i mladi izrastaju u zrele, odrasle ljude, koji su samostalni, odgovorni lideri spremni da se suoče sa svim izazovima pred sobom.

Vašim doprinosom postajete dio porodice koja broji preko 50 miliona članova u svijetu.

Smotra će okupiti ljude iz svih krajeva svijeta, i dajući podršku našem događaju, direktno učestvujete u promociji pravih vrijednosti koje zagovaramo, ali i promociji tradicije i svih prirodnih ljepota Crne Gore!

Bićete viđeni!

Savez izviđača Crne Gore obavezuje se da promoviše vaš brend pri svakom javnom govorenju o Smotri, kao i tokom bilo kojeg vida reklamiranja događaja.

image
1000 +
mladih učesnika
image
9
dana aktivnosti
NAŠI SPONZORI

Sponzori smotre